website

Fibaro okos otthon

fibaro, fibaro okos otthon -

Fibaro okos otthon

A Fibaro okos otthon rendszerrel megoldhatja otthona automatizált vezérlését. 
A telepítés utólag is megtörténhet, bontás nélkül. 

Felhasználási területek

Egyszerűen minden csak működik:
otthon, a nyaralóban vagy kiadó albérletünkben
.


Hűtés-fűtés

Világítás

Kapu és redőny

Ablak és ajtó

Multimédia


Öntözés

Szivárgás

Füst

Elektromos eszközök 

Lehetőségek a Fibaroval

Az összes lámpát lekapcsolná egy gombnyomással? Nyaralás közben úgy tenne mintha otthon lenne? Éjszaka csökkentett fényerővel derengjen a világítás? Optimalizálná a fűtést kiegyenlített hőérzettel? 

Ez csak néhány a rengeteg lehetőségből. 

 

TÁVOZÁS

Kényelmes távozás - egy gombnyomással lecsukódik a garázskapu, lezáródnak a redőnyök, lekapcsolnak a lámpák. A riasztórendszer aktiválódik.

HAZAÉRKEZÉS ELŐTT

A telefonunk GPS jele alapján érzékeli a rendszer hogy hazaindultunk - magasabbra emeli a lakás hőmérsékletét. 

HAZAÉRKEZÉS

Kinyílik a garázskapu, aktiválódnak a fogadófények. Bekapcsol a hifi.

NYARALÁS KÖZBEN

Csenget a postás, telefonon keresztül kapjuk az élő hívást, beszélünk vele. Megnézzük, minden ajtót-ablakot bezártunk-e. Elfelejtettük levenni a klímát, most megtesszük. A víz -és füstérzékelő aktív. A jelenlét-szimuláció időnként lámpákat kapcsol és redőnyt mozgat.

Fűtésvezérlés - akár 30% megtakarítás

Egy ingatlan helyiségeinek hőigénye különböző. Ez függ az időjárástól, a tájolástól, a napszaktól, de a felhasználás jellegétől vagy a bent tartózkodók számától is. A fűtési hőmérséklet összehangolt csökkentésével akár 25-30% energiát megtakaríthatunk (valós, mért eredmények).

Fontos ugyanakkor komfortérzetünk: a hőmérséklet csökkentése nem mehet a közérzet rovására. Ezért intelligens megoldásra van szükségünk. A Fibaro rendszer ebben is segítségünkre van.

 

Szakszerű telepítés és beüzemelés

Egy komplex rendszer beüzemelése, egyedi igényekre szabása szakértelmet igényel. Cégünk teljeskörű telepítést vállal az igényeknek megfelelő programozással, vigyázva otthonára!

A Neofabrik kft. a lengyel Fibaro rendszere mellett tette le voksát, melyhez gyártói képesítéssel rendelkezünk. A Fibaro az elmúlt években a világ vezető okos otthon gyártói közé emelkedett széleskörű és megbízható megoldásaival. 

 

Fibaro okos otthon csomag példák becsült rendszerárakra

Kis rendszer (lakás, kb. 40m2)
2-3 szoba világításvezérlése - éjszakai fény, fogadó fény, távozó fény, jelenlétszimuláció -, fűtés intelligens és távoli vezérlése; 1 db. okos konnektor; 1 db. mozgásérzékelő; egyedi programozás kb. bruttó 280.000 Forint

Kis lakásba rendelhet HC3 lite kezdőcsomagot is ami utólag bővíthető segítségünkkel!

Közepes rendszer (kisebb családi ház kb. 100m2)
2-3 szoba világításvezérlése, fűtés  intelligens és távoli vezérlése; 1 db. okos konnektor; 1 db. mozgásérzékelő; füstérzékelő; meglévő riasztórendszer integrálása; garázs/kapu vezérlése: kb. bruttó 540.000 Forint

Nagy rendszer (nagy családi ház, kb. 200m2)
6-7 szoba világításvezérlése, 8 redőny vezérlése; fűtés  intelligens és távoli vezérlése; 2 db. okos konnektor; 1 db. mozgásérzékelő; füstérzékelő; vízérzékelő; meglévő riasztórendszer integrálása; garázs/kapu vezérlése; távvezérlő: kb. bruttó 960.000 Forint

Az árak nagyban függenek a telepítendő vezérlőegységek számától és a programozás bonyolultságától. A középutat tanácsoljuk: a túl kevés funkció nem használja ki a rendszer lehetőségeit, a túl sok funkcióban pedig elveszünk a hétköznapokban.