Klíma cikkek

ingyen klímaszerelés, inverteres klíma akció -

Az ingyenes, akciós klímaszerelések mögé nézünk, mi az igazság.

Olvass tovább

Az otthonfelújítási támogatás feltételeinek megfelelően vállalkozói szerződést kötünk ügyfeleinkkel és minden munkáról, termékről számlát biztosítunk. Néhány hasznos link: Kalkulátor - VGF szaklapMagyar Államkincstár nyomtatványok A használt ingatlan felújításának utólagos támogatásához szükséges: a követelményeknek való megfelelés, vállalkozói szerződés, minden számla és a kifizetések igazolása.      

Olvass tovább

daikin klíma fűtés, fűtés klímával, gree klíma fűtés, inverteres klíma fűtés, inverteres klíma fűtés vélemények, klíma fűtés hátrányai -

A klímával való fűtés egyre elterjedtebb. Kevesen tudják, hogy mennyire gazdaságos a használata, melyet tovább fokoz a H tarifás áram díjszabás, vagy a napjainkban egyre elérhetőbb napelem. Pro és kontra.

Olvass tovább

klíma kiválasztása -

A megfelelő komfortot biztosító klíma kiválasztásakor több tényezőt is érdemes figyelembe venni. Természetesen megfelelően kell méretezni a teljesítményt a klimatizálandó területhez. Szükségünk lehet továbbá olyan plusz szolgáltatásokra is melyek egyedi igényeinkhez igazodnak. Azt is el kell döntetnünk, mekkora anyagi ráfordítást szánunk a célra, figyelembe véve adott árkategória várható megbízthatóságát. Az eligazodásban igyekszünk most segíteni.

Olvass tovább

klímák funkciói -

Az elmúlt évtizedben számos új szolgáltatás született a klíma-technológiában. Ezek között segítünk tájékozódni, hogy megtudjuk, valóban szükségünk van-e adott klímára vagy elég egy olcsóbb modell.

Olvass tovább