ingyen klímaszerelés, inverteres klíma akció -

Inverteres klíma ingyenes beszereléssel

Ingyenes klíma szerelés - létezik? 

Szívesen látnék olyan utópisztikus világot ahol a fizetség szó nem létezik csak a létezés közös öröme, de a Föld bolygó nem az a hely. Ha vevő lennék, akkor is fáznék az "ingyen klímaszerelés" hirdetésektől - az olcsó szakember legalább olyan félelmetes számomra mint a szaktudás nélkül vastagon számoló egyszeri szakik a nagyvárosban.

Manapság sűrűn találkozunk olyan hirdetésekkel ahol a klímaszerelést ingyenesnek reklámozzák. Más esetekben 20-30.000 Forintot "kérnek" a szerelésért. Ezek a reklámfogások nagyon messze vannak a valóságtól. Hogy mennyire azt jól jelzi, hogy 30.000 Forint messze nem fedezi a szerelési anyag - üzemanyag - segéderő - és adóköltségeket. Ezzel viszont félrevezetik az embereket a szerelési díj haszonkulcsát illetően és elvárássá teszik azt hogy ingyen dolgozzunk.

A valóságban a klímaszerelés díja alapszintű szerelési anyagokkal ma 50.000 Forinttól kezdődik. Még azoknál a cégeknél is ahol ingyenesnek hirdetik. A klímaszerelés ára ezeknél az akcióknál a készülék árába kerül beépítésre. A végösszeg pedig amit fizetünk, nem lesz kisebb mint máshol. Ezeket a szlogeneket egyszerűbb a vevő felé kommunikálni, hosszútávon viszont olyan elvárásokat szül az emberekben amik nem reálisak.  

A mi 60.000 Forintos szerelési árunknak nyomós oka van: alap esetben 20-30 féle minőségi szerelési anyagot és tucatnyi szerszámot használunk amik létfontosságúak a biztonságos, komfortos és megbízható működés szempontjából. Ha csak egyetlen eszköznél engedünk a minőségből, megbosszulja magát. Jobb esetben csak hangos lesz a klíma vagy esztétikailag bántja a szemünket, rosszabb esetben hosszas felderítés és garanciális probléma vár minket. 

Klíma árak szereléssel

Úgy gondoljuk, elegánsabb megoldás, ha kiírjuk a készülék árát, a szerelés árát, és a kettő együttes megrendelése esetén kedvezményes csomagárat. Termékeinknél ez jól látható. Nagyobb megrendelések esetén pedig további kedvezményre számíthatnak vásárlóink. 

A szerelés során olyan anyagokat építünk be, amik máshol csak magasabb árkategóriában számítanak alapszolgáltatásnak: nem spórolunk a rezgéscsillapítókon, a komoly rögzítéstechnikán, az igényes kondenzvíz-elvezetésen és csatornázáson, a rovarvédelmen, a minőségi elektromos bekötéseken. 

Csatlakozzon elégedett ügyfeleinkhez és tegyen próbára minket! 

 

KLÍMA AKCIÓINK SZERELÉSSEL EGYÜTT

Valós árengedmények - már Budapesten is beszereljük!