website

ingyen klímaszerelés, inverteres klíma akció -

Inverteres klíma ingyenes beszereléssel

Ingyenes klíma szerelés - létezik? 

Szívesen látnék olyan utópisztikus világot ahol a fizetség szó nem létezik csak a létezés közös öröme, de a Föld bolygó nem az a hely. 

Manapság sűrűn találkozunk olyan hirdetésekkel ahol a klímaszerelést ingyenesnek reklámozzák. Más esetekben csak 20-30.000 Forintot "kérnek" a szerelésért. Valójában a klímaszerelés ára ezeknél az akcióknál a készülék árába kerül beépítésre. A végösszeg nem lesz alacsonyabb mint bárhol máshol, de legalább hülyének nézik a vásárlót. Ezeket a szlogeneket egyszerűbb a vevő felé kommunikálni, hosszútávon viszont olyan elvárásokat szül az emberekben amik nem reálisak.

Magyarországon jelenleg a legalacsonyabb telepítési ár amit hallottunk, 60.000 Forint (2021. őszén). Ennek az összegnek tartalmaznia kell a szerelési anyagokat, a szerszámok amortizációs költségét, a segéderő díját, üzemanyagot, adókat, stb.   

A mi 70.000 Forintos szerelési árunknak nyomós oka van: alap esetben 20-30 féle szerelési anyagot és tucatnyi szerszámot használunk amiknek a minősége létfontosságú a biztonságos, komfortos és megbízható működés szempontjából. Ha csak egyetlen eszköznél engedünk a minőségből, megbosszulja magát. Jobb esetben csak hangos lesz a klíma vagy esztétikailag bántja a szemünket, rosszabb esetben hosszas felderítés és garanciális probléma vár minket. 

KLÍMASZERELÉS KECSKEMÉTEN ÉS BUDAPESTEN

Országos kiszállítás. +36204980815

Klíma árak szereléssel

Úgy gondoljuk, elegánsabb megoldás, ha kiírjuk a készülék árát és mellé a telepített árat. Termékeinknél ez jól látható. Klímáinkat a legjobb internetes áron biztosítjuk!

A szerelés során olyan anyagokat építünk be, amik máshol csak magasabb árkategóriában számítanak alapszolgáltatásnak: nem spórolunk a rezgéscsillapítókon, a komoly rögzítéstechnikán, az igényes kondenzvíz-elvezetésen és csatornázáson, a rovarvédelmen, a minőségi elektromos bekötéseken. 

Csatlakozzon elégedett ügyfeleinkhez és tegyen próbára minket! 

 

KLÍMA AKCIÓINK SZERELÉSSEL EGYÜTT

Valós árengedmények!