website

cascade klíma vélemények, daikin comfora vélemények, daikin sensira vélemények, gree amber royal vélemények, gree klíma vélemények, gree pulse vélemények, gree vagy aux, gree vagy daikin klíma, gree vagy polar klíma, hisense energy pro vélemények, hisense klíma vélemények, legjobb klíma márkák, Midea Breeezeless vélemények, midea klíma vélemények, midea vagy gree klíma, nord atlas klíma vélemények, nord klíma vélemények, nord tanami vélemények, nord yuma vélemény, polar klíma vélemények -

Gyakori kérdések, keresések

Az alábbi válaszok teljes mértékben egyéni véleményünket tükrözik saját tapasztalataink alapján. Más szerelőknek könnyen lehet ettől eltérő, valós tapasztalata és véleménye. 

"Midea klíma vélemények"

A Midea klímákat a kínaiak középmezőnyébe soroljuk. Elsősorban belépő kategóriás fűtési megoldásait szoktuk ajánlani (Xtreme Save Pro, All Easy Pro), fentebb találunk jobb ár/érték arányt. Csendes beltérivel rendelkeznek, a kültérivel való tapasztalatunk viszont vegyes.

"Gree klíma vélemények"

A Gree klímák számunkra a kínai klímák élvonalát jelentik. Nyugodt szívvel ajánljuk a Gree Pulse-t hűtésre és az Amber Royalt a piac egyik legjobb fűtési megoldásaként, a kettő között viszont tudunk jobb választást a Gree-nél. A Gree beltérik nem a leghalkabbak de élhetőek, a kültérik viszont nem szoktak több évesen sem zörögni. 

"Polar klíma vélemények"

A Polar immár egy hosszú múltra visszatekintő, magyar márka. Kínában szereltetnek, közösen fejlesztenek. Megbízható gépek, ár/érték arányban jó választás. Fűtésre az Ultimate-et szoktuk ajánlani.

"Midea vagy Gree klíma?"

Amit mi szívünk szerint ajánlunk a két márkából: Hűtésre Gree Pulse, Fűtésre Midea Xtreme Save Pro, Midea All Easy Pro, komoly fűtési teljesítményigény esetén pedig Gree Amber Royal.

"Gree vagy AUX?"

Gree.

"Hisense klíma vélemények"

A Hisense Energy Pro a versenytársakhoz képest jó áron nagyon jó energiaosztállyal rendelkezik. Az alacsonyabb árkategóriában mi más márkát szoktunk ajánlani.

"Gree vagy Polar klíma"

Amire mi szavazunk: Gree Pulse hűtésre, Polar Ultimate fűtésre, Gree Amber Royal komoly fűtésre. 

"Nord klíma vélemények"

A Nord klímák jellemzően Gree készülékek, nagyon nem lőhetünk mellé. Ez alól kivétel a Nord Atlas ami Haier gyártmány, az nem a kedvencünk. 

"Gree Amber Royal vélemények"

Extra biztos fűtésre az Amber Royalt ajánljuk, nagyon komoly fűtési teljesítmény, extra minőség, kicsit hangosabb beltérivel.

"Cascade klíma vélemények"

A Cascade klímák a Gree gyárban készülnek, szeretjük őket.

"Legjobb klíma márkák"

A legjobb klíma márkák a világon: Daikin, Mitsubishi, Toshiba. Ezután jön a többi japán, Fujitsu, Hitachi, Panasonic. A Gree egyes felső kategóriás készülékeit is ide sorolnánk.

"Nord Tanami vélemények"

A Nord Tanami egy Gree Comfort X annak minden előnyével és hátrányával. Fűtésre ajánlott alsó kategória, kicsit hangos beltérivel.

"Midea Breezeless vélemények"

A Midea Breezeless leginkább a huzatmentes működéséről híres. Minőség terén hozza amit a Midea szokott, ebben az árkategóriában viszont nem választanánk.

"Daikin Sensira vélemények"

A Daikin Sensira a cég belépő komfortklímája. Elsősorban az FTXF szériát ajánljuk. Nálunk fűtésre is be van üzemelve egy 5kW készülék, 0C átlaghőmérsékleten még nagyon szépen felfűti a lakást.

"Daikin Comfora vélemények"

A Comfora egy okosított FTXF Sensira, oldalirányú légtereléssel, már A++ fűtéssel. Valahogy halkabb mint a Sensira, kint is és bent is.

"Gree Pulse vélemények"

Kis kedvencünk, a Pulse - sokat telepítünk belőle, jól működnek, egész halk és 0-5C feletti hőmérsékleten még fűtésre is jó - de az alatt már kevésbé.

"Nord Yuma vélemény"

A Nord Yuma egy előző generációs de már R32-es hűtőközeggel töltött Gree klíma - elsősorban hűtésre valamint átmeneti fűtésre. Nagyon szeretjük, csendes, jó minőségű és kedvező árú gép.

"Gree vagy Daikin klíma?"

Attól függ, mik az igények. Mindkettő tud jó választás lenni. Kedvenceink: Gree Pulse, Daikin Sensira, Daikin Comfora, Gree Amber Royal. Ami nincs felsorolva ahelyett mást szoktunk ajánlani.

"Hisense Energy Pro vélemények"

A Hisense Energy Pro a Midea Oasis mellett szokott olcsóbb opcióként felmerülni mint A+++ fűtés. Az ára alacsonyabb, a minősége szerintünk nagyon hasonló, így jobb választásnak tűnik. 

"Nord Atlas klíma vélemények"

A Nord Atlas fűtésre hirdetett készülék, de a kültéri kis mérete miatt kétlem hogy hatékonyan végigfűti a telet. Ár/érték arányban nem látom jó választásnak.