website

Klíma tesztek

comfora vs sensira, daikin klíma teszt, daikin klíma vélemény, klíma fogyasztás -

Elérkezett az idő hogy felrakjak magamhoz egy Daikin Comfora FTXP35M készüléket. Vélemény. Dizájn A készülék nincs túlcsicsázva, szerintem elegáns. Van benne egy kis görbület de egyébként sok sík felszínnel rendelkezik. Mindig szerettem a szögletes formákat, éljenek a 90-es évek autói. Ennek a szögletességnek az előnye hogy ha csatornát kell felrakni a csövezéshez, a csatorna és a készülék találkozása sokkal szebb lesz mint a tekert felületű kínai gépeknél.  Hőmérséklet kijelző nem jutott a beltérire, így csak a távirányítóról tudjuk, mire van beállítva. Van olyan helyzet amikor ez kényelmetlen, általában nincs jelentősége. Érdekes, hogy a Daikin készülékek pár millimétert elállnak a faltól és...

Olvass tovább

gree klíma teszt, gree klíma vélemények, gree pulse teszt, gree pulse vélemények -

Első fellángolásból írt cikkünk a Gree Pulse klímát ajnározza ész nélkül. Később kiderül átírjuk-e, egyelőre így állunk.

Olvass tovább

inverteres klíma vélemények, Midea Breeezeless vélemények, midea klíma teszt, midea klíma vélemények -

A Midea Breezeless a cég egyik presztízs klímája. Egyedi dizájn, huzatmentes működés, kedvező fogyasztás, ez az ígéretek fő csapásvonala. De milyen vele az élet a gyakorlatban?

Olvass tovább